CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 12м

15 325 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Страхувальний CR 210 - автоблок з тросовим стропом 12М виготовляється польським виробником спорядження та обладнання для верхолазних робіт/промислового альпінізму, вирізняється європейською якістю. Діаметр сталевого троса 4 мм, маса виробу 6,2 кг.

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!

Подробнее

Купити CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 12м

Блокувальний пристрій зі сталевим тросом CR 210 12м в Україні користуються популярністю, страхувальний елемент не тільки захищає від падіння з висоти, а також виконує амортизаційну функцію, знижує травматизм користувача.

Страхувальний пристрій складається з тросового стропа:

  • Надійний захват для кріплення до анкерної точки;
  • Міцний металевий корпус;
  • Оцинкований сталевий трос;
  • Згортально-гальмівний механізм з амортизувальним елементом.

Як елемент індивідуального захисту від падіння під час виконання різних маніпуляцій на робочому місці або під час заняття спортом, автоблок 210 прекрасно виконує свою функцію, гальмівний механізм миттєво спрацьовує в разі падіння або зісковзування.

Блокування спрацьовує за інертним типом, на зразок, принципу дії ременя безпеки в машині. Автоблок CR 210 12 м купити також слід для зниження ударного навантаження в момент падіння, спеціальний пристрій частково гасить удар від різкого гальмування. Безпека завжди в пріоритеті, не варто економити на власному здоров'ї та безпеці робітників.


Переглянуті товари
Товари у цій категорії