CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 6м

14 800 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Для занять альпінізмом страхувальний CR 210 - автоблок із тросовим стропом 6М є частиною компонента системи захисту від падіння, призначений для роботи з лямковим поясом. Корпус з металу, гранична вага робочого 140 кг. Європейська якість. Вага втягувального пристрою 5.3 кг.

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!

Подробнее

Купити CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 6м

Страхувальний пристрій із втяжним тросом CR210 6М необхідний захисний елемент для запобігання падінню з висоти. Блокування вмикається тільки при раптовому падінні, коли відбувається ривок, сталевий канат різко фіксується, зупиняючи падіння працівника. Відповідає стандарту ДСТУ EN 360, має сертифікат СЕ.

Автоблок 210 6м купити в Україні раціональне рішення для заняття спортом, а також для промислового альпінізму, безпечних монтажних і демонтажних робіт на висоті. Автоматичний блокіратор для лямкового пояса, такого типу, характеризується:

  • У наявності поворотний карабін з індикатором падіння;
  • Радіус відкриття карабіна-гака: 24 мм;
  • Трос автоблока 6М: гальванізована сталь Ø 4 мм;
  • Найменший простір між робочим рівнем і землею, або перешкодою: 1,5 м;

Самоблокіратор для страхувального пояса за конструкцією оснащений зручною ергономічною ручкою для транспортування і перенесення. Матеріал корпусу вирізняється зносостійкістю і стійкістю до атмосферних опадів, не боїться впливу ультрафіолетових променів і перепаду температур. Пристрій не тільки зупиняє падіння користувача, але також частково гасить ударне навантаження на організм людини.


Переглянуті товари
Товари у цій категорії