CR 210 - Автоблок із тросовим стропом

14 800 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Самоблокувальний пристрій або CR 210 - автоблок із тросовим стропом відповідає стандарту ДСТУ EN 360, РЄ; Виконує функцію додаткового елемента системи захисту від падіння з висоти. Діаметр металевого троса 4 мм, міцний металевий корпус, поворотний карабін має спеціальний індикатор падіння.

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!

Подробнее

Купити CR 210 - Автоблок із тросовим стропом

Автоблок CR 210 безпечний спусковий механізм для занять альпінізмом і в промисловій галузі захищає від падіння з висоти шляхом зупинки руху троса. Блокувальний автоблок використовується тільки з лямковим поясом, також необхідно враховувати вагові обмеження користувача, до 140 кг. Велика частина навантаження в роботі лягає на трос, тому самоблокувальний автоблок комплектується тросом з оцинкованої сталі.

Перевагою є не пластиковий, а металевий корпус, що збільшує термін служби виробу, виробленого в Європі. Зверніть увагу, і на інші особливості страхувального автоблока;

  • Прямий вихід тросового стропа;
  • Зручна ергономічна рукоятка зверху;
  • Доступна ціна автоблока CR210 в Україні;
  • Надійний обертовий карабін для кріплення пристрою;

За звичайного перебігу роботи автоблок дає можливість плавного підйому або спуску працівника, функція блокування вмикається тільки при різкому прискоренні. Тому щоб уникнути травм при падінні або зісковзуванні з робочого місця на висоті, необхідно купити CR 210 автоблок з тросовим стропом з доставкою по всій Україні, зробити замовлення можна на нашому сайті. У каталозі ви знайдете різні моделі за довжиною троса.


Переглянуті товари
Товари у цій категорії