CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 10м

14 950 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

З металевим корпусом CR 210 - автоблок з тросовим стропом 10М входить до системи захисту від падіння з висоти і має високі технічні характеристики, довгий термін служби. Пристрій оснащений динамічним компонентом, який частково поглинає енергію при падінні. Карабін 24 мм. Вага всього автоблока 5,5 кг.

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!

Подробнее

Купити CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 10м

Автоблоки з тросовим стропом вмикають у роботу зупиняльні функції тільки в разі різкого падіння, це контролює карабін, який оснащений індикатором падіння. Цей комплектувальний елемент до лямкового поясу допомагає уникнути травматизму, унеможливлює отримання каліцтва і захищає життя користувача. З огляду на його важливість, вартість автоблока 210, 10м в Україні виправдовує його технічне призначення.

Страхувальне пристосування втягувального типу 210 не обмежує рух користувача, металевий трос може плавно втягуватися і розтягуватися за необхідності. Блокування троса вмикається автоматично, коли цього вимагає ситуація, тобто інертним способом.

Для корпусу пристрою обрано сталевий матеріал, хоча основне навантаження припадає на трос, який виготовляється з гальванізованої сталі, діаметром 4 мм. Такі показники сприяють зносостійкості всього пристрою і збільшують термін експлуатації виробу. Автоблок для страхувального пояса трос 10м оптом в Україні Ви можете замовити на нашому сайті, страхувальний пристрій також знижує ударне навантаження на тіло працівника.


Переглянуті товари
Товари у цій категорії