CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 15м

15 500 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Як для вертикальної, так і для горизонтальної страховки може використовуватися CR 210 - автоблок із тросовим стропом 15М. Вага пристрою з тросом довжиною 15 м: 6.5 кг, використовується також на відкритому повітрі, в замкнутих просторах, люках, цистернах, колодязях. Вага автоблока 15 м - 6, 5 кг. Шлях гальмування не перевищує 0,5 м.

ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!

Подробнее

Купити CR 210 - Автоблок із тросовим стропом 15м

Автоблоки з тросом 15 м для лямкового пояса дають змогу вільно і безпечно переміщатися по всьому робочому майданчику, при цьому мати страховку від раптового падіння з висоти. Функція блокування спрацьовує тільки в разі різкого прискорення, яке виникає під час зісковзування або падіння. При цьому оцинкований сталевий трос діаметром 4 мм бере все навантаження на себе.

Перевагою цього пристрою є міцний металевий корпус, а довжина сталевого троса може регулюватися автоматично, залежно від місця розташування користувача. Максимальна вага користувача: 140 кг, радіус відкриття карабіна-гака: 24 мм.

Страхувальний блокувальний пристрій використовується одночасно з лямковим поясом, оскільки в момент спрацьовування блокування відбувається ударне навантаження на тіло людини. Автоблок 210 Польща частково гасить ударну хвилю, але застосування лямкового пояса вважається обов'язковою умовою для досягнення найкращого рівня захисту.


Переглянуті товари
Товари у цій категорії