Костюм зварювальника брезентовий

Украина Украина

1 495 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Термостійкий костюм зварника брезентовий складається з куртки і штанів, модель унісекс. Куртка прямого силуету з потайною застібкою. Для зросту 158 см - 2м. Комір стійка для захисту шиї, з внутрішньої сторони тканина ХБ. Притачний пояс.

Подробнее

Украина

Купити Костюм зварювальника брезентовий

Брезентовий костюм для зварювальника призначений для захисту працівника від бризок гарячого металу і зварювальної дуги. Зручний і практичний варіант для виконання зварювальних робіт у холодну пору року, на вулиці або в неопалюваному приміщенні. Одяг з брезенту вирізняється вогнестійкістю і довгим терміном служби.

Костюм зварювальника утеплений підходить для роботи металургів, зварювальників і для будівельників, а також представників інших професій, де необхідний захист від підвищених температур. Міцний жаростійкий матеріал надійно захищає від опіків та інших наслідків від контакту з гарячими предметами.

Костюм зварювальника Харків, а також з доставкою в будь-яке інше місто України ви можете придбати на вигідних умовах, зробивши замовлення на нашому сайті, ми пропонуємо тільки якісні засоби індивідуального захисту працівників.

Характеристики товару Костюм зварювальника брезентовий

Країна виробник Україна
Призначення Для зварювання

Переглянуті товари