Захисний респіратор Неон FFP3 з клапаном

Неон Неон

20 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Мінімальна кількість товару 10 шт.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Респіратор захисний з клапаном НЕОН FFP3 забезпечує фільтрувальний захист для органів дихання від диму, пилу, бактерії, мікроорганізмів. Форма дозволяє зручно складати навпіл для перенесення. Подвійне еластичне наголов'я, клапан видиху має низький опір диханню, нетканий матеріал не викликає подразнення шкіри.

Подробнее

Неон

Купити Захисний респіратор Неон FFP3 з клапаном

Респіратори з клапаном видиху Неон в Україні добре зарекомендували себе за всіма показниками: легка вага, надійний захист, якісний матеріал, відведення вологи і тепла з-під маски. Також перевагою є доступна ціна захисного респіратора Неон ffp3 з клапаном оптом. Зверніть увагу на складну форму, що важливо для транспортування, вироби з легкістю складаються навпіл і без зусиль розміщуються в кишені рюкзака або куртки.

Інші особливості захисної напівмаски:

  • Носовий затискач верхнього розташування для додаткової фіксації;
  • Еластичні гумки з термопластичного еластомеру;
  • Розташування клапана видиху внизу, що полегшує дихання в умовах підвищених температур;
  • Відмінна сумісність з іншими захисними засобами для очей і вух.

Захисний респіратор з клапаном НЕОН FFP3 купити оптом в Україні з доставкою рекомендуються для захисту дихальних шляхів також від твердих і рідких аерозолів. Багатошарова структура надасть надійний рівень захисту, так як даний респіратор відповідає найвищому класу захисту і гарантує тривалий період експлуатації. Невелика вага забезпечує користувачеві належний рівень комфорту. На нашому сайті ви можете вибрати і замовити різні моделі захисних респіраторів неон за прийнятною вартістю і з доставкою в будь-який регіон країни.

Характеристики товару Захисний респіратор Неон FFP3 з клапаном

Країна виробник Україна
Клапан видоху Так
Санітарний висновок Так
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)

Переглянуті товари