Електродотримач 300А латунь довжина 20,5 см начинка лиття

Украина Украина

265 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Як елементи фіксаторів електродів для надійного контакту електричного кола використовують електродотримач 300А латунь довжина 20,5 см начинка лиття. Ергономічні ручки, високий рівень безпеки, універсальний для електродів і зварювального кабелю. Виробник Німеччина.

Подробнее

Украина

Купити Електродотримач 300А латунь довжина 20,5 см начинка лиття

Комплектуючий елемент для ручного дугового зварювання вирізняється якістю виготовлення і стильним корпусом. Якісна пружина і антиковзні ручки забезпечують ефективну і швидку роботу. Номінальний зварювальний струм 300А.

Іноді проводити зварювальні роботи доводиться на відстані випрямленої руки, тому держак для зварювального апарату виготовлений з легкого, але міцного матеріалу, що не створює додаткові навантаження вагою фіксатора.

Габаритні розміри зварювального інструменту дають змогу з легкістю розмістити в сумці або рюкзаку. Електродотримач VITA Німеччина 300А латунь довжина 20,5 см начинка лиття має просту конструкцію і максимально зручні ізолюючі тепло ручки овальної форми. На нашому сайті завжди вказані тільки оригінальні характеристики на будь-які зварювальні товари та актуальні ціни.

Характеристики товару Електродотримач 300А латунь довжина 20,5 см начинка лиття

Країна виробник Німеччина
Найменування Електродотримачі
Призначення Для зварювання

Переглянуті товари
Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії