Захисні окуляри Univet 619

200 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Захисні прозорі окуляри UNIVET 619 закритого типу оснащені непрямою вентиляцією, матеріал поверхні лінз полікарбонат, загальна вага виробу 83 г. Оптичний клас №1.

Подробнее

Купити Захисні окуляри Univet 619

Закриті захисні окуляри виготовляються з прозорого ударостійкого полікарбонату, який оснащується антиподряпинним покриттям, ці фактори збільшують термін експлуатації захисного виробу. Лінзи закритих окулярів для роботи характеризуються широкою і сферичною формою, класична будова допускає експлуатацію одночасно з окулярами для зору. Широка еластична пов'язка сприяє надійній фіксації окулярів.

Прозорі захисні окуляри UNIVET 619 купити оптом в Україні також рекомендується для захисту від ультрафіолетового впливу і захисту від механічних ударів. Лінзи не спотворюють колір, мають покриття від запотівання. Панорамні захисні закриті окуляри з синьою оправою UNIVET застосовуються для захисту в медичній сфері, а також ефективно захищають очі користувача від ударів дрібних механічних частинок.

Окуляри захисні з непрямою вентиляцією UNIVET 619 ціна оптом з доставкою, яких цілком виправдана, змогли поєднувати комфорт, сучасний дизайн і надання високого рівня безпеки праці на робочому місці. Захисні панорамні окуляри виробництво Італія допускаються до застосування тривалий період часу, тому що не сприяють втомі зору, модель не спотворює видимість. У нашому каталозі Ви можете підібрати різні види прозорих міцних захисних окулярів з різним маркуванням для захисту очей для роботи і безпечних занять спортом.

Характеристики товару Захисні окуляри Univet 619

Країна виробник Італія
Пакування 1шт
Найменування Закриті окуляри

Переглянуті товари
Захисні окуляри Univet 619

Захисні окуляри Univet 619

200 грн

Є у наявності

Товари у цій категорії

З цим товаром купують