Конус дорожній дві смуги 52см

Украина Украина

Цена от 186 грн / шт

Ціна з ПДВ

Цена от 20 шт.
Цена от 50 шт.

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Огороджувальний конус дорожній 2 смуги 52 см використовується як дорожня огорожа, практичний у нічний час доби. Призначений для контролю доступу та розподілу потоків руху. Гнучка м'яка конструкція, матеріал ПВХ, не боїться механічних пошкоджень. Діаметр основи 35 см.

Подробнее

Украина

Купити Конус дорожній дві смуги 52см

Для створення тимчасових парковок, позначення аварійного місця або перенаправлення потоку руху машин використовується переносний дорожній конус дві смуги 52 см ціна, якого невелика і дозволяє проводити оптові закупівлі. Виріб має стійкість до високих і низьких температур.

Гумовий дорожній конус 52 см при наїзді автомобіля з легкістю повертається в первісну форму. Міцна гума з добавками прекрасно виконує роль тимчасового дорожнього огородження. Після багатьох років експлуатації виріб не втрачає своїх властивостей і вирізняється пружністю.

Для поліпшення видимості об'єкта на конусі нанесено 2 світловідбивні смужки, для комфортного перенесення зверху розташоване спеціальне заглиблення. Гнучкий м'який конус рекомендується використовувати в місцях, де можливий наїзд на конус.

Характеристики товару Конус дорожній дві смуги 52см

Країна виробник Україна
Матеріал Ударостійкий пластик
Призначення Сигнальний захист

Переглянуті товари
Конус дорожній дві смуги 52см

Конус дорожній дві смуги 52см

186 грн

Є у наявності

Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії