Конус дорожній дві відбивні смуги 30см

Украина Украина

Цена от 150 грн / шт

Ціна з ПДВ

Цена от 20 шт.
Цена от 50 шт.

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Сигнальний компактний конус дорожній 2 світловідбивні смуги 30 см виступає в ролі переносної огорожі в разі виникнення аварійної ситуації або необхідності огородити чи перенаправити рух. Світловідбивна смуга попереджає про наявність об'єкта в темний час доби. Підійде для спортивних заходів.

Подробнее

Украина

Купити Конус дорожній дві відбивні смуги 30см

Конус дорожній сигнальний 320 мм можна використовувати в будь-яких кліматичних умовах, виріб не боїться морозу і впливу ультрафіолетових променів. Такий огороджувальний об'єкт легко транспортувати, конус має малу вагу і простоту встановлення. Цю модель можна зафіксувати за допомогою саморізів до асфальту або будь-якої іншої поверхні, для цього є спеціальні отвори.

Ударостійкий пластик стійкий до механічного впливу, завдяки яскравому кольоровому забарвленню добре помітний у будь-який час доби. Наявність двох світловідбивних смужок збільшує рівень безпеки і робить об'єкт ще більш помітним під час дощу, туману або вночі.

Конус дорожній матеріал витримує падіння з висоти або удар автомобіля, для встановлення не потрібні спеціальні навички або техніка. Пластиковий полімерний конус всередині порожнистий, можна надягати один на інший для зменшення габаритів і більш зручного транспортування. У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити і купити оптом конус дорожній світловідбивний дві смуги за найоптимальнішими цінами з доставкою в будь-яку область України.

Характеристики товару Конус дорожній дві відбивні смуги 30см

Країна виробник Україна
Призначення Сигнальний захист

Переглянуті товари
Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії
Конус дорожній дві смуги 52см

Конус дорожній дві смуги 52см

186 грн

Є у наявності

Конус дорожній одна смуга 30см

Конус дорожній одна смуга 30см

132 грн

Є у наявності