Бронежилет піксельний 4 клас з підсумком під два ріжки АК і гранату сертифікований

13 449 грн

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (063) 497-70-00

Бронежилет піксельний 4 клас з підсумком під два ріжки АК і гранату сертифікований призначений для захисту від ураження холодною або вогнепальною зброєю, а також від отримання осколкових поранень. Захист від автомата АК-74, дві сталеві пластини, матеріал Оксфорд 600.

Подробнее

Купити Бронежилет піксельний 4 клас з підсумком під два ріжки АК і гранату сертифікований

Особливістю моделі є наявність на бічних частинах бронежилета системи кріплення Молле. Вартість бронежилета 4 клас зеленого кольору з підсумком під два ріжки АК і гранату відповідає якості виготовлення, спорядження оснащене плитою високої якості для захисту від осколків і вогнепальної зброї.

Засоби індивідуального захисту або зелений бронежилет з плитами обшити стропами, що дозволяє мати систему кріплень по всьому периметру. Максимальна зручність, крім захисних властивостей, досягається завдяки регулюванню радіусу і висоти бронежилета з пластинами четвертий клас. За необхідності спорядження швидко знімається завдяки наявності евакуаційної петлі.

Бронежилет 4 клас зеленого кольору з підсумком під два ріжки АК і гранату купити в Україні багато хто воліє через його допустиму вагу, весь комплект в зборі важить близько 10 кг. Боєць у важкій амуніції робиться менш швидким і спритним, що особливо позначається на його здатності долати височини і видні перешкоди.

Характеристики товару Бронежилет піксельний 4 клас з підсумком під два ріжки АК і гранату сертифікований

Країна виробник Україна
Технологія виготовлення Плитоноска виконана за зразком НАТО
Конструкція Внутрішні кишені для бронеплит і вбудований демпфер, система кріплень MOLLE, регулювання радіуса і висоти, евакуаційна петля, водонепроникний.
Тканина Oxford 600d
Нитка Надміцна Армована нитка (Польща)
Бронеплита 4 клас 7мм
Загальна вага 9,45кг

Переглянуті товари