Карабін овальний з гвинтовою муфтою OVAL-S 23 kH

Украина Украина

333 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

У спорядженні овальний карабін з гвинтовою муфтою OVAL-S 23 KH виконує роль сполучної ланки, для виконання безпечних висотних робіт або заняття альпінізмом. Алюмінієвий матеріал, ширина розкриття 18мм, різьбова муфта.

Подробнее

Украина

Купити Карабін овальний з гвинтовою муфтою OVAL-S 23 kH

Напівкруглі карабіни виробляються зі зносостійкого матеріалу й активно використовуються для верхолазіння, спусків у тунелі або печери. Багатофункціональний елемент використовується як для роботи, так і для відпочинку. Гвинтова муфта блокує засувку від випадкового розтягування, що підвищує рівень безпеки.

Зверніть увагу на деякі особливості, чому варто купити овальний карабін з гвинтовою муфтою OVAL-S 23 KH оптом в Україні:

  • Достатнє поздовжнє навантаження і велике розкриття карабіна;
  • Міцний і зносостійкий матеріал з'єднувального елемента і невелика вага;
  • Універсальне застосування, будівельно-монтажні роботи, спортивні, як сувенір;
  • Ціна овального карабіна з гвинтовою муфтою OVAL-S, співмірна якості;
  • Проста конструкція найбільш надійна у використанні.

Овальні карабіни з різьбовою муфтою - одна з найосновніших складових альпіністського страхувального спорядження. Ця форма карабіна має особливу перевагу завдяки симетрії. Мінімізується ймовірність згрупуватися навантаженні поперек карабіна або на злам. Під навантаженням карабін автоматично розташовується так, щоб навантаження додавалося вздовж головної осі карабіна. У нашому магазині ви можете замовити страхувальний овальний карабін для спорядження з доставкою в будь-яке місто України.


Переглянуті товари