Карабін овальний з гвинтовою муфтою OVAL-D 30 kH

Украина Украина

480 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Алюмінієвий овальний карабін з гвинтовою муфтою OVAL-D 30 KH використовується для спуску, підйому і для роботи з блоками. Невелика вага 175г, розкриття карабіна 18 мм, поздовжнє навантаження 30. Муфта або засувка запобігає випадковому відкриттю карабіна.

Подробнее

Украина

Купити Карабін овальний з гвинтовою муфтою OVAL-D 30 kH

Карабін із гвинтовою муфтою трапецієподібної форми використовується для з'єднання петель на мотузках та інших елементів спорядження скелелаза. Спеціальна конструкція збільшує міцність, оскільки навантаження розподіляється головним чином на довгу цільну вісь. З'єднувальний елемент для страхувального спорядження має й інші переваги:

  • Найбільш безпечне і надійне класичне блокування муфтою;
  • Доступна ціна овального карабіна з гвинтовою муфтою OVAL-D 30 KH оптом в Україні;
  • Невеликі габарити і легка вага з'єднувального елемента;
  • Міцний зносостійкий матеріал карабіна;
  • Універсальне застосування як для висотних робіт, заняття спортом або рятувальних операцій.

Такі карабіни використовують для організації точок страховки, у страхувальних системах, під час здійснення спуску. Якщо користуватися відкритим карабіном, то навантаження знижується втричі. Слід уникати навантажень на перегині, оскільки всі карабіни мають малу міцність на вигин при навантаженні по широкому боці.

Карабін з муфтою чудово підійде для швидкої страховки або підвішування спортивного інвентарю в спортзалах, а також для промислового альпінізму. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити овальний карабін з гвинтовою муфтою OVAL-D 30 KH з доставкою в будь-який регіон України.


Переглянуті товари