Карабін грушоподібний алюмінієвий з автоматичною муфтою

Украина Украина

774 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

За конструкцією грушоподібний карабін алюмінієвий з автоматичною муфтою має ширше розкриття, ніж інші моделі. Можна використовувати як центральний карабін. Поздовжнє навантаження 2400 кг. Тип засувки автоматична муфта.

Подробнее

Украина

Купити Карабін грушоподібний алюмінієвий з автоматичною муфтою

Завдяки асиметричній конструкції карабін трапеція алюміній можна використовувати не тільки з вузлами, але навіть зі спусковими пристроями. Карабін активно використовується в найрізноманітніших галузях, для занять спортом, для проведення будівельних робіт на риштуваннях, на фасадах і покрівлях будівель. Крім цього, для яких галузей можна купити грушоподібний алюмінієвий карабін з автоматичною муфтою оптом в Україні:

  • Промисловий альпінізм, спортивний альпінізм;
  • Виконання ремонтно - монтажних робіт на висоті;
  • Пожежно - рятувальні операції;
  • Обрізка високих дерев, електромонтажні роботи на стовпах.

Карабін з автоматичною муфтою має безліч переваг, зокрема, швидке і легке відкриття і закриття з'єднувального елемента. Цей алюмінієвий матеріал вирізняється зносостійкістю і міцністю, добре переносить перепади температур. Навантаження розподіляється по найдовшій осі карабіна. Найвища міцність досягається, тільки якщо засувка надійно закрита. Навантаження вздовж будь-якого іншого напрямку зменшує його міцність.


Переглянуті товари