Панорамний протигаз Drager

Drager Drager

3 980 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Панорамні протигази із серії Drager з панорамним кутом огляду розроблені для захисту дихання від бактеріальних засобів, радіоактивного пилу та впливу хімічних шкідливих речовин. Зручна конструкція, надійне прилягання по лицьовій частині та наявність клапана видиху, сприяють комфортній експлуатації.

Подробнее

Drager

Купити Панорамний протигаз Drager

Панорамний протигаз Drager результат праці німецьких конструкторів. Лямки підголівника кріпляться до корпусу лицьової частини за допомогою фіксувальних пряжок, припустимий індивідуальний підгін розміру. Гумова частина виготовлена з гіпоалергенного матеріалу, без запаху і високої щільності.

Ефективний німецький протигаз ппм забезпечує безпечне дихання людини при сильнодіючих отруйних речовинах у повітрі. Дозволено експлуатувати протигаз як вдень, так і вночі, незалежно від пори року, влітку і взимку. Захисні протигази з панорамною маскою надають користувачеві кут огляду до 70 градусів, відсутність конденсату на склі зумовлена роботою підмасочника. У комплектації тверда сумка для панорамного протигаза.

Характеристики товару Панорамний протигаз Drager

Виробник Drager
Країна виробник Німеччина
Пакування 1шт
Відповідність вимогам ДСТУ EN 361-2001
Найменування Протигаз
Час використання 50-60г
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту В Неорганічні гази та пари (хлор, фтор, бром, сірковуглець, хлорціан, галогени, синильна кислота, сірководень, хлорціан, сірковуглець, йод, фосфін та ін.)
Клас захисту Е Кислі гази та пари (діоксид сірки, хлорид водню, водень бромистий, кислоти мурашина та оцтова, пари азотної кислоти)
Клас захисту К Аміак та його органічні похідні анілін, хлоранілін, дифеніланілін, метиланілін та ін.
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)
Розмір маски М Кісткова дуга В 103,5- Ш 123,5 мм, відстань від підборіддя до перенісся В 126- Ш 144,5 мм
Розмір маски L Кісткова дуга В 113,5- Ш 133,5 мм, відстань від підборіддя до перенісся В 135,5- Ш 153,5 мм

Переглянуті товари
Панорамний протигаз Drager

Панорамний протигаз Drager

3 980 грн

Є у наявності