Рукавички робочі Х/Б з точкою ПВХ FAR

13 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Немає в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Захисні робочі рукавички Х/Б з крапкою ПВХ FAR білі для рук мають вільний повітрообмін і захищають руки від механічного впливу та забруднень, бюджетний варіант, без шва, в'язана структура, розмір 10, ПВХ крапки збільшують термін носіння.

Подробнее

Купити Рукавички робочі Х/Б з точкою ПВХ FAR

Простий і практичний засіб для захисту рук від пошкоджень і забруднень під час виконання будівельних або господарських робіт. Вартість робочих рукавичок ХБ з крапкою ПВХ низька, дає змогу робити оптове замовлення, у разі зносу рукавичку не шкода просто замінити на нову. Натуральна в'язка робочих рукавичок має гіпоалергенність, не викликає подразнення на шкірних покривах.

Завдяки конструктивним особливостям забезпечуються непогані протиковзкі властивості, що робить використання рукавичок комфортним. Полімерне покриття ПВХ забезпечує додатковий захист для руки від проколів, а також збільшує зносостійкість усього виробу. Робочі рукавички ХБ з крапкою мають еластичний манжет (у вигляді гумки), який захищає внутрішню частину рукавички від потрапляння в неї різних предметів.


Переглянуті товари
Рукавички робочі Х/Б з точкою ПВХ FAR

Рукавички робочі Х/Б з точкою ПВХ FAR

13 грн

Немає у наявності

Товари у цій категорії