Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ГП-7

Украина Украина

5 200 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Ізолювальний протигаз зі шлангом 10 м, у наборі з масками гп-7 має меншу вагу та надійно захищає дихальні шляхи. Трапецієподібний окулярний вузол надає більшу площу огляду, маски фіксується на лицьовій частині голови за допомогою ременів.

Подробнее

Украина

Купити Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ГП-7

Пристрій використовується в разі підвищених токсичних і хімічних отруєнь атмосфери, у випадках, коли провести аналіз повітря не є можливим. Шланговий протигаз примусовий призначено для подавання чистого повітря із не зараженої зони за допомогою компресора.

Протигаз пш-1 в даному варіанті комплектується двома масками пг 7 з боковим кріпленням фільтра або гофрованого шланга. Лицьова частина масок забезпечена переговорним пристроєм і клапанами видиху, користувач зручніше почуває себе в протигазі. Протигаз шланговий ПШ з масками ПГ7 відмінний варіант для промислового використання. Наш магазин протигазів надасть знижки постійному покупцеві, за консультацією телефонуйте по одному з телефонів.

Характеристики товару Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ГП-7

Країна виробник Україна
Пакування 1шт
Відповідність вимогам ДСТУ EN 361-2001
Санітарний висновок Так
Матеріал Резина
Найменування Протигаз
Час використання 5 років
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту В Неорганічні гази та пари (хлор, фтор, бром, сірковуглець, хлорціан, галогени, синильна кислота, сірководень, хлорціан, сірковуглець, йод, фосфін та ін.)
Клас захисту Е Кислі гази та пари (діоксид сірки, хлорид водню, водень бромистий, кислоти мурашина та оцтова, пари азотної кислоти)
Клас захисту К Аміак та його органічні похідні анілін, хлоранілін, дифеніланілін, метиланілін та ін.
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)
Клас захисту Hg Пари ртуті
Клас захисту SX(CO) Оксид вуглецю (чадний газ)
Сертифікати Є

Переглянуті товари