Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів

Украина Украина

7 700 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Протигаз пш 20 ефективний пристрій для подачі чистого повітря працівникові, який спускається в колодязь, глибокий резервуар або цистерну для виконання певних робіт в атмосфері з несприятливим повітрям. Дана модель окрім армованого шланга має дві гумові шолом маски та всі необхідні комплектуючі.

Подробнее

Украина

Купити Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів

Протигаз шланговий пш 20 працює за принципом всмоктування повітря під лицьову частину з чистої зони, природним шляхом або за допомогою компресора. Гумові лицьові частини надійно захищають шкіру обличчя та очі, окрім цих деталей до комплекту входить сигнальна мотузка, міцний запобіжний пояс, фільтрувальна коробка від пилу, яку монтують на вільний кінець шланга.

Протигаз шланговий пш-2 20 застосовується в місцях скупчення вуглекислого газу, хімічних газоподібних речовин, а також у закритих приміщеннях утилізації відходів. Професійний інтернет магазин протигазів пропонує купити захисні пристрої високої якості за ціною, яка нижча ринкової, а постійні покупці отримують знижки.

Характеристики товару Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів

Країна виробник Україна
Пакування 1шт
Санітарний висновок Так
Матеріал Резина
Найменування Протигаз
Час використання 5 років
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту В Неорганічні гази та пари (хлор, фтор, бром, сірковуглець, хлорціан, галогени, синильна кислота, сірководень, хлорціан, сірковуглець, йод, фосфін та ін.)
Клас захисту Е Кислі гази та пари (діоксид сірки, хлорид водню, водень бромистий, кислоти мурашина та оцтова, пари азотної кислоти)
Клас захисту К Аміак та його органічні похідні анілін, хлоранілін, дифеніланілін, метиланілін та ін.
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)
Клас захисту Hg Пари ртуті
Клас захисту SX(CO) Оксид вуглецю (чадний газ)
Сертифікати Є

Переглянуті товари
Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів

Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів

7 700 грн

Є у наявності