Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів маска ЦП-7

Украина Украина

8 500 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Шланговий протигаз пш 2 з масками цп-7 є безнапірним одноканальним дихальним апаратом ізолюючого типу, комплектується повітропідвідним шлангом 20 м, а також додатковими фіксувальними елементами.

Подробнее

Украина

Купити Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів маска ЦП-7

Протигаз шланговий 2 подає чисте повітря користувачеві при природному диханні через шланги довжиною до 20 м. У комплект входить запобіжний пояс, сигнально рятувальна мотузка і штир для фіксації кінця шланги, дві гофровані трубки і дві маски цивільного протигаза 7.

Пристрій протигаза допускає до виконання робіт у зонах з підвищеним ризиком для здоров'я. Вибір фільтра необов'язковий, чисте повітря подається по шлангах за допомогою повітродувки або природним чином. Магазин приймає замовлення різного обсягу, оформляється оперативна доставка, якість товару додатково перевіряється перед відправленням. Ми можемо гарантувати Вам, ви залишитеся задоволені покупкою.

Характеристики товару Протигаз шланговий ПШ-2 20 метрів маска ЦП-7

Країна виробник Україна
Пакування 1шт
Відповідність вимогам ДСТУ EN 361-2001
Санітарний висновок Так
Матеріал Резина
Найменування Протигаз
Час використання 5 років
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту В Неорганічні гази та пари (хлор, фтор, бром, сірковуглець, хлорціан, галогени, синильна кислота, сірководень, хлорціан, сірковуглець, йод, фосфін та ін.)
Клас захисту Е Кислі гази та пари (діоксид сірки, хлорид водню, водень бромистий, кислоти мурашина та оцтова, пари азотної кислоти)
Клас захисту К Аміак та його органічні похідні анілін, хлоранілін, дифеніланілін, метиланілін та ін.
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)
Клас захисту Hg Пари ртуті
Клас захисту SX(CO) Оксид вуглецю (чадний газ)

Переглянуті товари