Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ППМ

Украина Украина

6 200 грн

Ціна без ПДВ

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Шланговий протигаз укомплектований двома видами масок: гумовою шолом маскою і панорамною маскою, зі збільшеним оглядом. У наборі також представлені ремені та рятувальна мотузка.

БЕЗ БАРАБАНА!

Подробнее

Украина

Купити Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ППМ

Шланговий протигаз пш-1 належить до вищої категорії захисту дихання, завдяки ізолюючій дії, його можна використовувати в разі невідомого складу повітря. Високоякісна конструкція підтверджена сертифікатом якості. Набір складається з пояса, плечових ременів, 2 гофрованих труб і 10 м шланги для подачі повітря природним або примусовим шляхом.

Протигази шлангові дають змогу виконувати роботи на висоті або глибоко під землею, у замкненому приміщенні або колодязях. Протигазова маска ппм захищає лицьову частину голови, не створюючи перешкод при візуальному огляді території. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити шланговий протигаз пш, з додатковими знижками при великому оптовому замовленні.

Характеристики товару Протигаз шланговий ПШ-1 10 метрів маска ППМ

Країна виробник Україна
Пакування 1шт
Відповідність вимогам ДСТУ EN 361-2001
Санітарний висновок Так
Матеріал Резина
Найменування Протигаз
Час використання 5 років
Призначення Захист органів дихання
Клас захисту А Пари та гази органічних речовин з температурою кипіння вище 65°С (ксилол, циклогексан, бензол, толуол, нітробензол, ацетонітрил, тетраетилсвинець, фурфурол, фенол та ін.)
Клас захисту В Неорганічні гази та пари (хлор, фтор, бром, сірковуглець, хлорціан, галогени, синильна кислота, сірководень, хлорціан, сірковуглець, йод, фосфін та ін.)
Клас захисту Е Кислі гази та пари (діоксид сірки, хлорид водню, водень бромистий, кислоти мурашина та оцтова, пари азотної кислоти)
Клас захисту К Аміак та його органічні похідні анілін, хлоранілін, дифеніланілін, метиланілін та ін.
Клас захисту P Аерозолі у вигляді частинок пилу, диму, туману (пара)
Клас захисту Hg Пари ртуті
Клас захисту SX(CO) Оксид вуглецю (чадний газ)
Сертифікати Є

Переглянуті товари