Очікується Захисна каска будівельника зелена

Захисна каска будівельника зелена

Украина Украина

Цена от 130 грн / шт

Ціна без ПДВ

Цена от 50 шт.
Цена от 100 шт.

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Легка і зручна захисна каска будівельника зелена виготовляється з особливо міцного пластику, здатного витримати удари, вплив хімічних препаратів і ультрафіолету. Регульований наголовник, зручні амортизаційні та потилична стрічки.

Подробнее

Украина

Купити Захисна каска будівельника зелена

Найкраща будівельна каска має задовольняти не лише за ціною, а й за міцністю, вагою та амортизаційними здібностями. Від технічних характеристик залежатиме безпека працівника, тому фахівці рекомендують обирати вироби з ABS пластику, стійкого до ультрафіолету та бризок, іскор розплавленого металу.

Наявність вентиляційних отворів дозволяє комфортно працювати в касці навіть у спекотну пору року. Дана модель будівельні каски зручно і міцно розміщується на голові завдяки потиличній стрічці, яка виробляє асоціацію на рівні потилиці. Захисні каски купити також слід для захисту від ураження електрикою або хімічними речовинами.

Регулювання розміру під індивідуальні виміри голови, всередині каски діапазон становить від 54 см до 63 см. Каска будівельна Харків, а також з доставкою в інші міста Ви можете замовити на нашому сайті в будь-якій кількості і за найприємнішими цінами, в різному колірному рішенні.

Характеристики товару Захисна каска будівельника зелена

Виробник Україна
Країна виробник Україна
Матеріал Ударостійкий пластик
Найменування Каска
Призначення Захист голови

Переглянуті товари
Очікується Захисна каска будівельника зелена

Захисна каска будівельника зелена

130 грн

Є у наявності

Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії