Захисна каска будівельника синя

Украина Украина

Цена от 130 грн / шт

Ціна без ПДВ

Цена от 50 шт.
Цена от 100 шт.

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Для захисту голови працівника від ударів або ураження електричним струмом призначені захисна каска будівельника синя. Ця модель виготовлена з ударостійкого пластику. Є регульований наголовник.

Подробнее

Украина

Купити Захисна каска будівельника синя

Обов'язковий засіб захисту голови працівника на ремонтно-будівельних об'єктах - це будівельна захисна каска. Цей елемент екіпіровки використовується в багатьох сферах життєдіяльності людини, каски будівельні купити є виконанням техніки безпеки.

Стрічкове внутрішнє оснащення виступає в ролі амортизатора, захищаючи від механічного, фізичного і навіть хімічного впливу. Міцний корпус є основною перевагою, поліпропілен стійкий до впливу ультрафіолету і має довгий термін експлуатації.

Захисна каска має багаторазове використання та універсальний розмір. Можливість регулювання дає змогу підігнати каску під потрібний вам розмір для надійної фіксації на голові. Виробляється в різних колірних оформленнях, синій колір часто використовується для рятувальних підрозділів. Каску будівельну купити Україна за низькою ціною і тільки відмінної якості, Ви можете, зробивши замовлення на нашому сайті.

Характеристики товару Захисна каска будівельника синя

Виробник Україна
Країна виробник Україна
Матеріал Ударостійкий пластик
Найменування Каска
Призначення Захист голови

Переглянуті товари
Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії
Очікується Захисна каска будівельника зелена

Захисна каска будівельника зелена

130 грн

Є у наявності