Захисна каска будівельника Біла

Украина Украина

Цена от 130 грн / шт

Ціна без ПДВ

Цена от 50 шт.
Цена от 100 шт.

  • Ціна з ПДВ
  • Ціна без ПДВ

Є в наявності

Доставка по Україні за 24 години.

Зробити замовлення по телефону: +38 (066) 715-45-47

Пластикова захисна каска будівельника біла виготовлена з високоміцного поліпропілену (ABS стійкий до УФ) є сумісність з навушниками або захисним щитком. Білу будівельну каску прийнято використовувати для керівництва на підприємстві або заводі.

Подробнее

Украина

Купити Захисна каска будівельника Біла

Каска захисна біла надає захист не тільки від предметів, що падають зверху, а також від ураження струмом, хімічними речовинами та іскрами. Пластикова модель має легку вагу, не створює дискомфорту під час використання, а матеріал стійкий до впливу ультрафіолету, прослужить кілька років під час експлуатації на вулиці та ще більше в закритому цеху.

Каска захисна будівельно-монтажна захисна каска біла за конструкцією оснащена амортизатором, вентиляційними отворами і кріпленням для ременя підборіддя, для зручної фіксації є потилична стрічка.

Біла будівельна каска, як прийнято вважати, призначена не тільки для представників керівних посад, а й для служби безпеки, членів перевірочної інспекції. Механічна міцність виробу відповідає ГОСТ 12.4.128-83. Купуючи у нас засоби безпеки для захисту голови, Ви купуєте тільки високоякісні вироби за доступною вартістю.

Характеристики товару Захисна каска будівельника Біла

Виробник Україна
Країна виробник Україна
Матеріал Ударостійкий пластик
Найменування Каска
Призначення Захист голови

Переглянуті товари
Рекомендуемые товары
Товари у цій категорії
Очікується Захисна каска будівельника зелена

Захисна каска будівельника зелена

130 грн

Є у наявності